Beoordelingen van Cafetaria de Patatterie Beuningen

Recente recensies

5.0
H.Selten
vandaag
Ellis
20 november 2022

Snel bezorgd. Alles goed verpakt en op temperatuur. Zelfs rekening gehouden met de opmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneieke
24 oktober 2022

Alles op afgesproken tijd engoed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selten
17 oktober 2022
Marcel Jansen
7 oktober 2022

Top

.
2 oktober 2022

Zoals je mag verwachten wordt het gebracht, goed en snel.

Harry
23 september 2022

Prima eten, goed klaargemaakt en meer dan voldoende voor 2 personen.

Ray
4 september 2022

Alles super!

Joyce
4 september 2022

Verwachte tijd was 18.45, uiteindelijk 19.10 bezorgd. Miste 1 bakje knoflooksaus, veel friet, maar weinig shoarma in de kapsalon, geen lekkere chilisaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
2 september 2022

Netjes op tijd en alles goed warm

Michael
31 augustus 2022

Geweldig. Alles goed gegaan. Heerlijk gegeten. Kom hier vaker terug.

Harry
27 juli 2022

Weer prima verzorgd. Dank jullie wel.

Daam
24 juli 2022
Frank
24 juli 2022
Bruisten
16 juli 2022

Snel bezorgd, lekker vers, netjes verpakt en perfecte website!

Natasja De Leeuw
9 juli 2022

Goede service en op tijd bezorgd

Maike
3 juli 2022

De hoeveelheid satésaus bij de friet, is lang niet toereikend om al je friet met satésaus te eten.

Harry
2 juli 2022

We hadden 2 schotels besteld. De kwaliteit was prima, er was voldoende eten. Ook heel fijn was dat er een plastic folie over de sate saus zat waardoor de frites niet slap is geworden. Zeker een aanrader om opnieuw daar eten te bestellen.

Edith
29 mei 2022

Mooi op tijd bezorgd , eten was lekker en nog erg warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruisten
9 mei 2022
H Selten
9 mei 2022
Jacobs
1 mei 2022

Altijd lekker! Voor het eerst online besteld in de hoop dat het klaar zou staan. Helaas nog 10 min moeten wachten op het eten, gewoon binnen lopen is dus net zo snel.

Mike
26 april 2022

Het eten was iets later klaar dan afgesproken maar dat is niet erg. Ik miste 1 tomatensaus. Besteld en voor betaald.. Alles warm en lekker. Vriendelijke mensen.

Harrie
9 april 2022

Netjes verzorgt.

Piet Artz
3 april 2022

- De bezorging was mooi op tijd - Het eten was niet warm maar heet en lekker Dat was het alweer , Kan iedereen de patatterie aanraden

Joyce
3 april 2022

Altijd weer lekker, warm en op tijd! Helaas zat er geen bakje satesaus bij die wel besteld was. Kan gebeuren, volgende keer beter!

Sandra
14 maart 2022

Bezorging duurde wat langer. Eten veel en heel erg lekker. Echt een aanrader. Wij hadden de mix schotel van shoarma en doner.

Ines
28 februari 2022

zoals altijd weer prima in orde!

Patrick Artz
26 februari 2022

Voor de eerste keer besteld, De kapsalon was echt lekker En goed warm , en snel bezorgd

Angelina
20 februari 2022

Super goede service ✅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian
19 februari 2022

Krokante rasfriet en alles was goed warm!

Joyce C
13 februari 2022

Zoals altijd weer super! Warm, compleet en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
12 februari 2022
Jojo
11 februari 2022

Lekker en snel

Zwitselaar
22 januari 2022
D Thomassen
16 januari 2022

Lekkere schotels met halve haan en shaslicks. Alles was goed warm en op tijd. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pop
12 januari 2022

Snel, klantvriendelijk, lekker eten

Bruisten
3 januari 2022

Netjes dat ik gebeld werd omdat de aardappelschijfjes op waren; jammer dat er niks gedaan werd met het teveel betaalde hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Onze excuses we waren het vergeten om u geld terug te geven of een andere oplossing te geven. We nemen z.s.m. contact op om het op te lossen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Albert
1 januari 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Nicole
29 december 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Sjoerd
25 december 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

-
24 december 2021

Snelle service. Top

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Roos
22 december 2021

Lekker snel top

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Lotte
27 november 2021

Netjes op de hoogte gehouden over de levering van de bestelling. Helemaal top!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Ben
21 november 2021

Top gord warm en het washeerlijk Zeker niet de laatste keer dank je

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Jessica
20 november 2021

Er werdt netjes opgebeld dat mijn bestelling ietjes later kwam

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) We proberen altijd wanneer we tijd hebben onze gasten onder andere u op de hoogte te houden van de bestelling, zodat onze gasten daar rekening mee kunnen houden. Vandaar dat wij u altijd bellen of sms’en en nogmaals bedankt voor u waardering en positiviteit. Dat waarderen we enorm en tot de volgende keer!! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Hendriks
20 november 2021

Snel bezorgd en eten was uitstekend

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review en we zijn blij om te horen dat het smaakte en naar wens was :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Enja
17 november 2021

Wat warm moest zijn was ook warm, goede kwaliteit en snelle levering

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Joyce Cornelissen
17 november 2021

Altijd super!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

-
8 november 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Ano
1 november 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Simone
23 oktober 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hoi Simone, Bedankt voor je review :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Jeroen
22 oktober 2021

Snel bezorgd, was heerlijk!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hoi Jeroen, Bedankt voor je review :) Hopelijk tot de volgende keer weer Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Albert
17 oktober 2021

Bakjes satesaus was er 1 los. Was dus beetje rommeltje in de tas. Verder erg tevreden

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hoi Albert, Dit hebben we ook doorgekregen van de bezorger, wat niet de bedoeling was. Hopelijk was alles nog naar wens en sorry nog voor het ongemak. We proberen een oplossing te vinden om dit de volgende keer te voorkomen :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

W.mekers
12 september 2021

Goed eten ,redelijk snel bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Fijn om te horen dat alles naar u wens was! :) Wat kon er nog beter volgens u om de 10 sterren te behalen? Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Anoniem
5 september 2021

Gelukkig minder friet en meer saus dat is fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review. :) Toch vroegen we ons af wat er echt beter kon, zodat we 10 sterren krijgen van u? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Vinckx
5 september 2021

Wat een fijne en snelle service,!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review, hopelijk tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Michel
1 september 2021

Mijn bestelling stond precies op rijd klaar. Alles compleet. Goed warm. Goed verpakt. Lekker gegeten. Hele vriendelijke mensen. Ga zo door!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve en aardige review. Hopelijk zien we u snel weer! :) Mvg, De Patatterie Beuningen

Mark
30 augustus 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review. Tot de volgende keer! :) Mvg, De Patatterie Beuningen

Mark
22 augustus 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Bedankt voor u positieve review. Hopelijk tot snel weer! :)

F
9 augustus 2021

Lekkere friet en grote porties!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Bedankt voor u positieve review en tot de volgende keer!! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Mike
20 juni 2021

Ondanks drukte (zondag etenstijd) stond mijn bestelling precies op tijd klaar. Heerlijke shoarma. Ga zo door. Grote klasse

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond Mike, Heel erg bedankt voor u positieve review. Als ik u review teruglees was alles naar u wens en hopen we u weer snel te zien! Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Lotte
16 mei 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Beste Lotte, bedankt voor je positieve review en tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Peelen
10 mei 2021

Makkelijke site om te bestellen. Vriendelijk personeel eten was prima.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Fijn om te horen dat alles naar u wens was en tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, Patatterie Beuningen