Beoordelingen van Cafetaria de Patatterie Beuningen

Recente recensies

5.0
W.mekers
12 september 2021

Goed eten ,redelijk snel bezorgd šŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Fijn om te horen dat alles naar u wens was! :) Wat kon er nog beter volgens u om de 10 sterren te behalen? Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Anoniem
5 september 2021

Gelukkig minder friet en meer saus dat is fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review. :) Toch vroegen we ons af wat er echt beter kon, zodat we 10 sterren krijgen van u? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Vinckx
5 september 2021

Wat een fijne en snelle service,!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Hi, Enorm bedankt voor je review, hopelijk tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Michel
1 september 2021

Mijn bestelling stond precies op rijd klaar. Alles compleet. Goed warm. Goed verpakt. Lekker gegeten. Hele vriendelijke mensen. Ga zo door!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve en aardige review. Hopelijk zien we u snel weer! :) Mvg, De Patatterie Beuningen

Mark
30 augustus 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond, Enorm bedankt voor je positieve review. Tot de volgende keer! :) Mvg, De Patatterie Beuningen

Mark
22 augustus 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Bedankt voor u positieve review. Hopelijk tot snel weer! :)

F
9 augustus 2021

Lekkere friet en grote porties!

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Bedankt voor u positieve review en tot de volgende keer!! Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Mike
20 juni 2021

Ondanks drukte (zondag etenstijd) stond mijn bestelling precies op tijd klaar. Heerlijke shoarma. Ga zo door. Grote klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Goedenavond Mike, Heel erg bedankt voor u positieve review. Als ik u review teruglees was alles naar u wens en hopen we u weer snel te zien! Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Lotte
16 mei 2021
Reactie van Cafetaria de Patatterie

Beste Lotte, bedankt voor je positieve review en tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, Patatterie Beuningen

Peelen
10 mei 2021

Makkelijke site om te bestellen. Vriendelijk personeel eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Patatterie

Fijn om te horen dat alles naar u wens was en tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, Patatterie Beuningen